perjantai 15. kesäkuuta 2012

Viime hetken vinkkejä toiseen vaiheeseen

Suuri päivä lähestyy, liikuntapedagogiikan ja liikuntabiologisen aineryhmän toisen vaiheen pääsykokeet ovat ensi viikolla. Kiitos kehityksen, kokeet järjestetään nyt jo ennen Juhannusta. Itselläni pääsykoe oli juuri Juhannuksen jälkeisenä maanantaina, ja hyvin muistan Juhannuksena mökillä treenanneeni nurmikolla voimistelusarjoja, kärrynpyöriä ja sisäsyrjäsyöttöjä. Kuva-arkistoista löytyi myös todistusaineistoa kyseisestä tapahtumasta. Niinpä ajattelin ilahduttaa lukijoita julkaisemalla otoksen syöksyaskeleesta, ja toivottavasti kuva myös hieman laskee jännitystä ensi viikkoa ajatellen. Eivät ne kokeet mitään tähtitiedettä ole :)


Tässä vaiheessa, kun kokeisiin on enää pari päivää, suosittelen kuitenkin, että jättää treenaamisen jo vähän vähemmälle. Tärkeintä on levävä hyvin, sillä päivä on raskas sekä fyysisesti mutta ennen kaikkea henkisesti. Toinen tärkeä asia on hommata hyvät eväät! Päivän aikana on kyllä ruokatauko, mutta itselläni ei ainakaan ruoka juuri maistunut. Ja pitäähän sitä olla jotain, jolla joko palkitsee itseään hyvin menneistä lajeista tai tsemppaa jatkamaan täysillä myös hieman huonommin menneen lajin jälkeen.

Seuraavan vinkin haluaisin myös antaa: Yrittäkää saada pääsykoeryhmäänne hyvä fiilis. Toisten tsemppaaminen ja kannustaminen ei ole itseltä pois, ja kun tunnelma on leppoisa, yltää itsekin varmasti parempiin suorituksiin. Totuus on kuulemma se, että usein ryhmästä, jossa on hyvä tekemisen meininki, pääsee useampia hakijoita sisälle!

TSEMPPIÄ :)